Dining Hall and Bathrooms | Fay School

Dining Hall and Bathrooms | Fay School

Completed 2019

Southborough, Massachusetts.

Sixth Grade Building | Shady Hill School

Sixth Grade Building | Shady Hill School

Completed 2019

Cambridge, Massachusetts.

Student Meeting Hall | Falmouth Academy

Student Meeting Hall | Falmouth Academy

Completed 2015

In collaboration with Lisa Hillson Interiors.

The ‘Hub’ | Shady Hill School

The ‘Hub’ | Shady Hill School

Completed 2017

In collaboration with Lisa Hillson Interiors.

Donohue Center | Lasell College

Donohue Center for Creative and Applied Arts

Lasell College

Completed 2011

In collaboration with Lisa Hillson Interiors.

Student Dormitory | Cambridge School of Weston

Student Dormitory | Cambridge School of Weston

Completed 2013

In collaboration with Lisa Hillson Interiors.

Library Renovation | Thayer Academy

Library and Art Gallery Renovation | Thayer Academy

Completed 2010

In collaboration with Lisa Hillson Interiors.

Lasell College Valentine Dining Hall Profile

Student Dining Hall | Lasell College

Student Dining Hall | Lasell College

Completed 2012

The renovation of a student cafeteria originally designed by Eck MacNeely in the 1990s. Centered around an inviting fireplace, dining guests catch a glimpse of the goings on within the campus radio station as they enter their gracious new Dining Hall. In collaboration with Lisa Hillson Interiors.

Visiting Scholars Dormitory | Woods Hole Oceanographic Institution

Visiting Scholars Dormitory | Woods Hole Oceanographic Institution

Completed 2016

In collaboration with Lisa Hillson Interiors.

Walnut Hill School Dormitory Faculty Apartments Profile

Student Dormitory With Faculty Housing | Walnut Hill School for the Arts

Student Dormitory With Faculty Housing

Walnut Hill School for the Arts

Completed 2008

This new dormitory for the Walnut Hill School School for the Arts houses 42 students and seven faculty residences. The three-story wood-frame structure accommodates 12-14 students on each floor with a dorm parent suite at the end of each hall. The building was carefully sited to work with the existing pathways on the campus and to create an organic commons between the other student and faculty residences. A pathway runs directly through the building to separate those functions and to maintain a connection to the main campus and views looking west.